Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 09. 05. 2024

Lepený vinyl Gerflor - nabídka dekorů

Podlahy Gerflor představují moderní vinylovou krytinu s francouzským šarmem. Nechte se ohromit krásným vzhledem imitujícím přírodní materiály. Co u vás zvítězí - dřevo nebo kámen?

>> POKLÁDKA VINYLOVÉ PODLAHY

>> NABÍDKA VINYLOVÝCH PODLAH

Lepený vinyl Gerflor - nabídka dekorů

Lepené vinylové podlahy Gerflor - Kamenné dekory

Kamenné dekory lepených vinylových podlah Gerflor otevírají dveře do světa elegance a nadčasové krásy. Věrně imitují vzhled mramoru, travertinu, břidlice a dalších kamenů, a to v široké škále barev. Tyto dekory vnesou do interiéru punc luxusu a sofistikovanosti. Jsou ideální pro podlahy v kuchyních, koupelnách, chodbách a obývacích pokojích, kde dodají prostoru moderní a nadčasový charakter.

Kamenné dekory lepeného vinylu Gerflor se vyznačují nejen krásou, ale i praktičností. Jsou odolné proti poškrábání, opotřebení a vlhkosti a snadno udržují. Nabízí také vysoký komfort chůze a příjemný dotek, který může být ještě příjemnější, pokud pod podlahu umístíte podlahové topení.

Lepený vinyl Gerflor - kamenné dekory

Lepené vinylové podlahy Gerflor - Dřevěné dekory

Dřevěné dekory lepených vinylových podlah Gerflor vnesou do vašeho domova teplo a útulnost. Nabízí širokou škálu vzorů a barev věrně imitujících různé druhy dřeva, od dubu a buku až po exotické dřeviny. Díky těmto dekorům si můžete vychutnat krásu a atmosféru dřevěné podlahy bez nutnosti náročné údržby.

Dřevěné dekory podlah Gerflor jsou také odolné proti poškrábání, opotřebení a vlhkosti a rozhodně nejsou tolik náročné na údržbu jako klasické dřevěné podlahy. Můžete si užívat krásu dřeva a odolnost vinylu v jednom. Jsou ideální pro všechny typy interiérů, od obývacích pokojů a ložnic až po kuchyně a chodby.

Lepený vinyl Gerflor - dřevěné dekory

Ať už hledáte krásu a eleganci kamenných dekorů, nebo teplo a útulnost dřevěných dekorů, lepené vinylové podlahy Gerflor vám pomohou vytvořit interiér snů.

Prodejna a vzorkovna Plancher - otestujte si lepený vinyl Gerflor naživo

V nabídce Plancher najdete dvě kolekce lepeného vinylu - Gerflor Creation 55 a Gerflor Creation 30. Obě kolekce nabízejí totožné dekory kamene a dřeva, takže pokud hledáte vinylové podlahy s různými vlastnostmi, ale stejným vzhledem, je volba podlah Gerflor naprosto ideální.

V naší pražské vzorkovně vám rádi ukážeme nejen tyto podlahy z vinylu, ale provedeme vás celou nabídkou, poradíme s výběrem a zodpovíme vaše dotazy ohledně nákupu a pokládky podlah.

Galerie

Lepený vinyl Gerflor - nabídka dekorů Lepený vinyl Gerflor - kamenné dekory Lepený vinyl Gerflor - dřevěné dekory

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.